Wibaut creëert bijzondere woningen op bijzondere locaties.

 

Wij creëren bijzondere woningen op bijzondere locaties. Elk project moet leiden tot een plek waar bewoners prettig kunnen wonen en leven. Nu en in de toekomst. Daar werken wij als team elke dag met enthousiasme en plezier aan.
 

We raken extra enthousiast als we kunnen voortbouwen op historie. Als we het erfgoed van de plek, het gebouw of de buurt als uitgangspunt kunnen nemen. Bij elke ontwikkeling houden we rekening met dat erfgoed en met de omgeving. Want elk gebouw en elke bewoner gaat iets aan met die omgeving. Daarom betrekken wij de kopers en de buurt zoveel mogelijk bij het ontwikkelingstraject. Daar hebben we onze processen dan ook op ingericht.

Contact

Wij laten ons graag uitdagen.

Wij ontwikkelen in eigen beheer, vaak in samenwerking met derden. We laten ons graag uitdagen en zijn niet bang ons op ongebaande paden te begeven, op zoek naar creatieve oplossingen. Met één gezamenlijk doel: een bijzondere woonplek voor de nieuwe bewoners.

We houden niet van verrassingen. Daarom voeren we een strakke regie over elk project en steken veel energie in het voortraject. Afspraken leggen we duidelijk vast. Dat houdt ons én andere partijen scherp.

Ons team

Heeft u een pand of perceel te koop?
Wij schetsen graag de mogelijkheden.

Lees meer